Höganäs Energi

Höganäs Energi uppskattar föreningslivet och det samarbete som finns i Kullabygden. Hjälpsamhet, engagemang och glädje är viktigt för oss, och det är det för många av bygdens invånare också.

Vi vill tillsammans med dig stödja föreningarna i Kullabygden. Höganäs Energi Handel AB erbjuder därför alla nya elhandelskunder ett års gratis årsavgift på elhandelsfakturan, samt att vi ger motsvarande belopp till den förening som du vill stödja.

  • Du får fri årsavgift, värde 420 kr
  • Föreningen får 420 kr till sitt arbete

Blir du elhandelskund hos Höganäs Energi Handel AB, bjuder vi på ett års fri årsavgift. Det betyder 420 kr mindre i elhandelskostnad.  Den förening som du vill stödja får motsvarande belopp från Höganäs Energi Handel, helt utan förpliktelser.

Gör så här:

Teckna dig som elhandelskund via denna länk https://minasidor.hoganas.se/oversikt/overview/1095 eller ring kundservice på telefon 042 33 74 00.

Uppge i kommentarfältet i anmälningsformuläret eller när du pratar med oss på telefon, vilken förening du vill stödja.

Erbjudandet gäller för nya elhandelskunder som tecknar ett elhandelsavtal med Höganäs Energi Handel AB. Ett elhandelsavtal är löpande och har 30 dagars uppsägningstid.
Med ny elhandelskund menar vi dig som inte har varit kund hos oss de senaste 12 månaderna.

Så snart du blir registrerad som kund hos Höganäs Energi Handel AB får du de första 12 månaderna utan årsavgift. Årsavgiften fördelas per månad och skulle du säga upp ditt avtal med oss innan 12 månader har gått, får du avdraget fram tills du avslutar avtalet. Höganäs Energi Handel kontaktar föreningen och utbetalar motsvarande belopp till föreningen som du har fått i rabatt.  Årsavgift 420 kr är inklusive moms.

Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden/rabattavtal från Höganäs Energi Handel AB. Föreningen som stöds måste ha sitt säte i Höganäs kommun.

Erbjudandet är giltig till 31 maj 2023.

Rulla till toppen