Klubbresa till Lund 27 maj

SM i sprint-orientering äger rum 27 maj i centrala Lund. Vi deltar i publiktävlingen som startar kl.13:00 och därefter tar vi del av hur tävlingen fungerar arrangörsmässigt. Detta eftersom vi själva arrangerar Möllesprinten den 7 oktober. Klockan 15:15 startar sedan A-finalerna i SM. Förhoppningsvis får vi se våra världsstjärnor i orientering Tove Alexandersson och Gustav Bergman delta.

Start: Vi tar Buss 11 som avgår från Höganäs busstation kl.10 och då är vi framme i Lund kl.
11:10 eller senast kl.11:35 beroende på vilket tåg vi hinner med.

Plats: Centrala Idrottsplatsen , Lund. 800 m att gå från Lund C.

Anmälan till publiktävlingen: Åldersklasser senast 20 maj i Eventor.
Öppna klasser senast 25 maj i Eventor.
Efteranmälan: +50 % i anmälningsavgift. I Öppna klasser kan efteranmälan ske även på tävlingsdagen till höjd avgift utom för ungdomar upp till 16 år. Behöver du låna en sportidentbricka så hör av dig till iskullenungdom@gmail.com
Eftersom det är en sprinttävling är banlängd och svårighetsgrad kortare och enklare än på en vanlig tävling. Segrartider ca.12-15 min. Det gör att flera kan prova på att springa i åldersklasser

Arena – Start : max 2000 m
Du kan läsa mer om publiktävlingen samt SM i sprint på
https://eventor.orientering.se/Documents/Event/88593/2/Inbjudan

Avslutning: SM-finalerna beräknas vara avslutade senast kl.18:00.

Transport: Tanken är att vi åker kollektivt med buss och tåg. Klubben står för reskostnaden om du åker kollektivt. Vi ska försöka samåka. Biljetter köps via Skånetrafikens app. Reser ni två eller fler tillsammans är det fördelaktigt att köpa biljett ihop eftersom man då får 25% rabatt. Det kan också vara bra att veta att en 24 timmarsbiljett kostar lika mycket som två enkelresor samt att barnbiljett gäller för åldrarna 7–19 år. Barn under 7 år åker gratis.
Ni betalar biljetten själva och lämnar/skickar sedan in kvitto eller skärmdump till jens.arborelius61@gmail.com så får ni ersättning i efterhand.

Anmäl till Lena Norrman, lena.m.norrman@gmail.com, om du vill följa med på klubbresan. Anmälan till själva publiktävlingen gör du själv på Eventor.

Rulla till toppen